20 Mart 2015 Cuma

Bugün YENİAY, YEPYENİ BEN'i KUCAKLAMA ZAMANI!

Bugün  YENİAY, YEPYENİ BEN'i KUCAKLAMA ZAMANI! 
20 Mart Cuma saat 11:36'da YENİAY'ın MUCİZEVÎ enerjisine giriyoruz! Ve bu güzel an, GÜNEŞ tutulmasıyla destekleniyor. Hemen ertesi gün, 21 Mart da bahar ekinoksu; gece ile gündüzün eşitliği, bu günleri daha da güçlü kılıyor.
Yarın evren bizi yüreğimizdeki ÖZ olmamız, gerçekten istediklerimizi yapmamız, gereksiz yüklerden sıyrılmamız için BÜYÜK BİR GÜÇLE destekliyor!
Geçtiğimiz günler bize neleri bırakmamız gerektiğini gösterdi. Neyin bize uymadığını tokat gibi çarptı yüzümüze... Hepsine veda edin, gülümseyerek, teşekkür ederek. Hepsi Allah'ın bir lütfuydu; neyin bize uymadığını gösterdiler... Tüm yüklerinizi bırakın. Ve yarın tertemiz, yepyeni bir hayata niyet edin.
Yarın saat tam 11:36'da veya bu saate niyet ederek elinize alın kalemi ve tüm hayallerinizi yazın... Sınırlarınızı bırakın ve UÇUN yazarken, özgürce... Yüreğinizi dökün o güzel kağıda, ve yureginizdeki her şeyi isteyin evrenden... Aşkınızın nasıl olmasını istiyorsunuz? Ilişkilerinizin? Işinizin? Yaşamınızın? Ailenizin? Ya SİZ? Yeni sizi de dökün kağıda...
Yüce Allah ve meleklerimiz arkamızda, yeter ki biz isteyelim ve isteğimizin arkasında özgürce adım atalım bu yeni ayda. Cesaret, zaman, istek, para, maddi manevi her türlü imkanı da isteyin... Hepsini ve çok daha fazlasını...
VE OLSUN!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder