22 Haziran 2012 Cuma

2012 Yılı Mezunlarımızı görkemli bir biçimde uğurladık..

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi 18 Mart Stadyumunda düzenlenen törenle 2012 Yılı Mezunlarını görkemli bir biçimde uğurladı.

Vali Güngör Azim Tuna, Belediye Başkan Vekili Muharrem Erkek, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Rektörü Prof. Dr. Sedat Laçiner, üniversite yöneticileri, öğrenciler, kurum ve kuruluş temsilcileri, akademik ve idari personel ile öğrenci velilerinin katılımıyla gerçekleşen tören birbirinden renkli görüntülere sahne oldu.

Tören konuşmalarının ardından dereceye giren mezunlara ödülleri verildi. Vali Güngör Azim Tuna, Belediye Başkan Vekili Muharrem Erkek, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Rektörü Prof. Dr. Sedat Laçiner tarafından diplomalar, yüksek onur belgeleri ve I-pad’ler üniversite birincisi, yüksek okullar birincisi, meslek yüksek okulları birincisine takdim edildikten sonra tüm fakülte birincilerine ve enstitü birincisine STAR Gazetesi sponsorluğunda diz üstü bilgisayarlar hediye edildi. Ayrıca Biga İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi birincisine DOĞTAŞ sponsorluğunda, Eğitim Fakültesi birincisine ise ÇOMÜ Eğitim Sağlık ve Bilimsel Araştırma Vakfı (ESBAV) tarafından 11 bin TL’lik para ödülü verildi.
Dereceye giren mezunlara ödüllerinin verilmesinin ardından öğrenciler hep birlikte coşkuyla keplerini havaya fırlattı.




  
Haber ve Fotoğraf Kaynağı:http://www.comu.edu.tr/duyurular/detay.php?id=6560

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder